De Allerbeste Foodbox

Ervaar de zes beste restaurants van de Gastronomische Hoofdstad van Nederland, in één menu. Zo goed als klaar, gemak op het hoogste niveau.

Samen met Wijnhandel Okhuysen (anno 1867), hebben de sommeliers van deze toprestaurants bij elk gerecht een waanzinnige wijn uitgekozen.

Waarom?

Haarlem is niet voor niets de Gastronomische Hoofdstad van Nederland. Het niveau van de restaurants is ongekend hoog, we hebben de meeste Michelin sterren per vierkante kilometer van het land.

Wij hebben de eer om allemaal een mooie vermelding in 1 van de grote gidsen te hebben. Daarom werken we vaak samen om Haarlem op de culinaire landkaart te blijven zetten.

Corona maakt het ons niet makkelijk, en daarom slaan we de handen ineen. Op deze manier kunnen we blijven doen wat we leuk vinden (wijn-spijs), en kun jij ons helpen om deze lastige tijd een beetje makkelijker door te komen.

We hebben ons best gedaan om je een fantastische culinaire ervaring te bieden voor thuis. Hopelijk geniet je ervan, en zien we je heel snel weer in onze restaurants.

Dank je wel alvast!

Menno (Olivijn)
Rick (Fris)
Mark en Liane (ML)
Bart (Petossi)
Phillipe (Le Mortier)
Jozua (Ratatouille)

Hoe?

Je reserveert vooraf een box met 6 speciaal voor deze box ontwikkelde wijn-spijs combinaties. In de box vind je een zes-gangen menu, in combinatie met een wijn arrangement van 6 wijnen.

Het menu is ‘ready to heat’: we hebben ervoor gezorgd dat je geen kookskills nodig hebt om van het menu te genieten. Instructies vind je in de box.

De hoeveelheid wijn stemmen we af op het aantal personen. Je hoeft dus niet met zijn tweetjes door een doos wijn heen te zwoegen.

Als je reservering betaalt is, kun je op zaterdag 8 mei de box komen ophalen. Details hierover krijg je in de mail, na je betaling.

De box kost €125 per persoon.

Al je vragen/opmerkingen kun je kwijt via wouter@wijnspijs.nl. Hij verzorgt voor ons de logistiek en afhandeling.