Fris make-over

Eigenwijs, eclectisch en uitgebalanceerd nieuw interieur met als hoogtepunt de vernieuwde bar!

In samenwerking met interieurontwerpster Marja Bliek is een eigenwijs, eclectisch en uitgebalanceerd ontwerp gekozen, wat uitstekend past bij de identiteit van chef-kok en restauranteigenaar Rick May.

Een grijsblauwe plafondhemel met imposante lichtelementen, die het licht in de restaurantzaal letterlijk doet stromen, is een van de de blikvangers in het nieuwe interieur.

De zachte vloer, die een warm en welkom gevoel geeft, past bij de nieuwe tafelschikking met een bijpassende spannende kleurstelling.

Een ander hoogtepunt is de vernieuwde bar met een kosmopolitisch karakter, die bij binnenkomst meteen de aandacht trekt en een exclusieve kijk geeft in de open keuken. “Hier kunnen gasten worden verwelkomd voordat we ze naar tafel begeleiden. Ik vind het zelf heerlijk om eerst in een lounge setting te beginnen, genietend van een aperitief met begeleidende hapjes als opstap voor het avontuur wat aan tafel zich gaat afspelen.”

 

 

Nieuw concept!

Tijdens deze metamorfose hebben wij ook ons concept bekeken. Wij hebben besloten om onze a la carte kaart aan te passen. Wij hebben een menu samen-gesteld wat in 5- en 7-gangen is te bestellen en voor de liefhebber tevens kan worden uitgebreid met een kaasplank.

De gerechten op de kaart zijn op een enkele uitzondering na € 15,00. Deze gerechten hebben allemaal het formaat van een tussengerecht. Zijn 5-7 gangen teveel? Dan kiest u gewoon een aantal losse gerechten.