Geopend voor lunch en diner

Pasen, een leuke traditie.. Een goed moment om met de familie uit eten te gaan!
Tijdens het paasweekend hebben de chef’s een heerlijk menu samengesteld. Het voorjaar is in zicht en dan zijn er weer fantastische producten te verkrijgen. De lente zonnestralen doen een mens goed en wij kijken er dan ook enorm naar uit!

Tijdens Pasen zijn wij zowel 1e als 2e paasdag geopend voor lunch en diner.

FRIS – CHEF’S MENU PASEN 2020

NOORDZEE KRAB groene appel, avocado, venkel
KREEFT* jonge bospeen, sinaasappel, Beurre Blanc
ASPERGE snoekbaars, daslook, morieltjes
PIEPKUIPEN* maïs, polenta, truffel
LAMSRUGFILET peterseliekorst, bonenkruid, doperwt
RABARBER witte chocolade, basilicum, vlierbloesem

LUNCH 4- GANGEN € 45
DINER  6- GANGEN € 70 (gerechten met *)