Lunch/Diner
De culinaire filosofie van chef Eddie Meijboom en Dennis Botschuyver viert de essentie van elk ingrediënt, met een focus op krachtige maar gebalanceerde smaken. Ons menu, gebaseerd op Franse traditie met Scandinavische en Aziatische invloeden, bevat gerechten met slechts vier elementen, zodat het hoofdproduct volledig tot zijn recht komt. - A la carte valt altijd onder de mogelijkheden alleen te bestellen vanaf 2 gerechten per persoon. - Wandeling 4 gangen is exclusief te boeken buiten vrijdag & zaterdag diner om.
Menu
-
Wandeling 4 smaken
Makreel, Bloemkool, Eend, Guanaja 70%
-
€70
-
Beleving 6 smaken
Meloen,Makreel, Black cod, Bloemkool, Eend, Guanaja 70%
-
€85
-
JRE 9 smaken
Meloen,Kreeft,Makreel, Black cod, Bloemkool, Perzik, Zwezerik, Eend, Guanaja 70%
-
€115
-
Essentie 12 smaken
Een volledige ervaring van onze exclusieve creaties
-
€135
Wijnarrangement
Bij iedere gang serveert onze sommelier een bijpassend wijnarrangement. Ook alcoholvrij arrangement mogelijk.
-
Arrangement
Volledig
Half
Alcoholvrij
-
Beleving
60
42
48
-
JRE Menu
90
63
72
-
Essentie
120
84
96
A la carte
Voorgerechten
-
Oesters (per stuk)
4.5
Oysri Ierse oesters - citroen - sjalot
-
Meloen
22
Amandel - yuzu - melk
-
Kreeft
30
Kimchi - wortel - sinaasappel
-
Makreel Kobujime
25
Paprika - madame jeanette- ansjovis
Hoofdgerechten
-
Bloemkool
45
Gele curry - karashi - kaviaar
-
Black cod
50
Langoustine - paella - zwarte knoflook
-
Zwezerik
55
Polenta - zuring - truffel
-
Dry-aged Eend
50
Snijboon - pinda - lever
-
Wagyu A5 100 gr.
80
Rosé gebraden - little gem - parmezaan - eigen jus
Nagerechten
-
Guanaja 70%
13
Passievrucht - banaan - cornflakes
-
Kaas
17
Internationale selectie - brood - compote
-
Dame blanche
15
Chocolade - vanille - truffel