Diner
Inclusief bites, amuses, brood en boter.
Menu
Zomermenu
-
Doperwt
Umeboshi - zilte groenten - dashi / Kaviaar supplement 5 gram +10
-
Tarbot
Mossel - venkel - tom kha kai
-
Coquille
Bloemkool - hazelnoot - beurre blanc
-
Aubergine
Miso - granaatappel - zuurdesem
-
Zwezerik
Ossenstaart-dry-aged kaviaar-munt
-
Kwartel of wagyu
Dry-aged - wortel - zwarte knoflook / Wagyu - little gem - ansjovis +30
-
Ganzenlever
Wakamomo-broodpudding-granola
-
Blauwe bes
Pistache - mascarpone - dragon
-
5 gangen | Doperwt, Tarbot, Aubergine, Kwartel, Blauwe bes
79
-
7 gangen | + Coquille,Ganzenlever
105
-
8 gangen | + Coquille,zwezerik,ganzenlever
120
Wijnarrangement
Bij iedere gang serveert onze sommelier een bijpassend wijnarrangement. Ook alcoholvrij arrangement mogelijk.
-
Arrangement
Volledig
Half
Alcoholvrij
-
5 gangen
50
35
40
-
7 gangen
70
49
56
-
8 gangen
80
56
64
A la carte
Voorgerechten
-
Oesters (per stuk)
4.5
Oysri Ierse oesters - citroen - sjalot
-
Doperwt
25
Kaviaar - zilte groenten - umeboshi
-
Tarbot
25
Mossel - venkel - tom kha kai
-
Ganzenlever
28
Broodpudding - wakamomo - granola
Hoofdgerechten
-
Aubergine
35
Miso - granaatappel - zuurdesem
-
Zwezerik
50
Niertjes - rode ui - pomme fondant
-
Coquille
50
Bloemkool - hazelnoot - beurre blanc
-
Kwartel
50
Dry-aged - wortel - ganzenlever
-
Wagyu A5 100 gr.
70
Rosé gebraden - little gem - ansjovis - eigen jus
Nagerechten
-
Blauwe Bes
12
Pistache - mascarpone - dragon
-
Kaas
17
Internationale selectie L’Amuse - brood - compote
-
Dame blanche
15
Chocolade - vanille - truffel