THUISMENU | FRIS BIJ U THUIS

Met enkele stappen eenvoudig en snel op tafel!

U ontvangt van ons een tas vol met lekkere dingen. Met onze instructies staat dit menu in een handomdraai op tafel. Verander in een ware chef! U heeft circa 5 minuten werk per gang, dat is goed te doen toch? Moeten wij ergens rekening mee houden? Geef dit dan door in het opmerkingen veld! Ook het menu van week 22, inclusief de Pinksterdagen is bekend! Lees snel verder.

Menu week 22 | Maandag 25 mei tm zondag 31 mei ( ook op 1e en 2e Pinksterdag, beide afhalen op 31 mei )

Salade van Noordzee krab met groene appel, geroosterde witte asperge en vinaigrette van karnemelk

Extra tussengerecht + € 15,-
Chef z’n favoriet! Vers gebakken croissant met Pata Negra, eendenlever, Savora mosterd en Vijgen creme

Krokant gebakken ‘Tante Door’ scharrel hoender met pasteitje, champignons en gefermenteerde knoflook

Bloedsinaasappel met chocolade en cremeux van karamel

Menu week 23 | Dinsdag 2 juni tm zondag 7 juni (let op; 1 juni kunnen wij helaas dit niet verzorgen)

Tartaar van zeebaars met Jalapeño, komkommer, boeren yoghurt en Yuzu

Extra tussengerecht + € 15,-
Chef z’n favoriet! Vers gebakken croissant met Pata Negra, eendenlever, Savora mosterd en Vijgen creme

Rosé gebraden USA steak met knolselderij, zwarte knoflook, dashi en gezouten citroen

Pannacotta van witte chocolade met blauwe bes, amandel en sponge cake

WE MOGEN WEER!

Lieve gasten! Eindelijk beweging. We hebben in de tussentijd niet stil gezeten, maar wat zijn we blij da we weer open mogen! Vanaf 1 juni openen wij weer onze deuren en houden daarbij rekening met de maatrelingen. 1,5 M afstand en niet meer dan 30 personen tegelijk in het restaurant. Wij zijn er klaar voor.