THUISMENU | FRIS BIJ U THUIS

Met enkele stappen eenvoudig en snel op tafel!

3-gangen € 35,-

U ontvangt van ons een tas vol met lekkere dingen. Met onze instructies staat dit menu in een handomdraai op tafel. Verander in een ware chef! U heeft circa 5 minuten werk per gang, dat is goed te doen toch? Moeten wij ergens rekening mee houden? Geef dit dan door in het opmerkingen veld!

Let op: Bestellen voor vandaag? Dat kan tot uiterlijk 14:00!

Menu week 3 | Dinsdag 19 januari t/m zondag 24 januari

Voorgerecht
Zachtgegaarde zalmforel met chorizo, manchego en lauwwarme saus van laurier

Tussen gerecht + € 15,- supplement
Rick z’n favoriet! Croissant met Pata Negra, gebakken eendenlever en savora mosterd

Hoofdgerecht
Gebraden ossenhaas met zoete aardappel, aubergine met miso en jus met zwarte truffel

Dessert
Lopend chocolade taartje met pinda bereidingen


Vegetarisch menu week 3 | Dinsdag 19 januari t/m zondag 24 januari

Voorgerecht
Creme van gerookte kaas met radijs, wortel, tempeh en krokante schotsen

Tussen gerecht + € 15,- supplement
‘Steak tartaar’ van rode bietjes met linzen, bosui en granaatappel

Hoofdgerecht
Gnochhi met aardappel, Parmezaan, champignons en zwarte truffel

Dessert
Lopend chocolade taartje met pinda bereidingen


Menu week 4 | Dinsdag 26 januari t/m zondag 31 januari

Voorgerecht
Pastrami van eendenborst met hoisin, 5-spices, pastinaak en gebakken appel

Tussen gerecht + € 15,- supplement
Rick z’n favoriet! Croissant met Pata Negra, gebakken eendenlever en savora mosterd

Hoofdgerecht
Gebakken Skrei (winterkabeljauw) met gerookte krielaardappel, spitskool met kerrie en Saffraan beurre blanc

Dessert
Bereidingen van mango, passievrucht en ananas met rozemarijn


Heeft u allergieën of dieetwensen? Geef dit door bij ‘opmerkingen’, dan passen wij het menu voor u aan.


TRAITEUR FRIS – COQ AU VIN 

24 JANUARI 

Zondag 24 januari hebben onze chef’s weer een heerlijke daghap samengesteld! Deze keer een Franse klassieker. Van oorsprong gemaakt van haan maar wij hebben gekozen voor een scharrel hoender. Deze stoofpot vol met groentes, aardappel krieltjes en champignons ontvangt allemaal in 1 verpakking. Rijkelijk gevuld en snel op te warmen. Ons advies om deze in een koekenpan te verwarmen. Maar dit kan ook in de magnetron of in de oven.