THUISMENU | FRIS BIJ U THUIS

3-gangen € 30,-

U ontvangt van ons een tas vol met lekkere dingen. Met onze instructies staat dit menu in een handomdraai op tafel. Verander in een ware chef! U heeft circa 5 minuten werk per gang, dat is goed te doen toch?

Wij kunnen rekening houden met de volgende allergieën/ eetwensen;

Schaal/ schelpdieren allergie, noten allergie, lactose intolerantie, gluten intolerantie, vegetarisch, geen vis en of geen vlees. Geef dit door in het opmerkingen veld op de laatste pagina van het afronden van uw bestelling.

Besteld u voor vandaag? Dit kan tot 14:00!


Menu week 14 | Woensdag 13 april t/m zondag 18 april

incl. brood en gezouten boter en zoetigheden als afsluiter!

Voorgerecht

Kalfsmuis met gerookte makreel, piccalilly en mosterd

Tussen gerecht + € 15,- supplement
Rick z’n favoriet! Croissant met Pata Negra, gebakken eendenlever en Savora mosterd

Hoofdgerecht
Kabeljauw haas met, risotto, koolrabi, shiitake paddenstoel en kreeftensaus

Dessert
Pavlova (meringue taart) met chocolade en exotisch fruit


Menu week 15 | Dinsdag 20 april t/m zondag 25 april

incl. brood en gezouten boter en zoetigheden als afsluiter!

Voorgerecht
Thaise Tom khai kai soep met gepocheerde kip en mosseltjes

Tussen gerecht + € 15,- supplement
Rick z’n favoriet! Croissant met Pata Negra, gebakken eendenlever en Savora mosterd

Hoofdgerecht
Rosé gebakken sucade steak met 3 bereidingen van witte asperges, doperwtjes en jus met gepofte knoflook

Dessert
Banaan met witte chocolade, bereidingen van pindakaas en rum

UITWERKING THUISMENU

Hier onder vindt u de uitwerking van ons thuismenu van 13 t/m 18 april. Met deze eenvoudige stappen zet u snel onze gerechten op tafel!