THUISMENU | FRIS BIJ U THUIS

Met enkele stappen eenvoudig en snel op tafel!

3-gangen € 30,-

U ontvangt van ons een tas vol met lekkere dingen. Met onze instructies staat dit menu in een handomdraai op tafel. Verander in een ware chef! U heeft circa 5 minuten werk per gang, dat is goed te doen toch? Moeten wij ergens rekening mee houden? Geef dit dan door in het opmerkingen veld!

Menu week 27 | dinsdag 30 juni tm zondag 5 juli

Voorgerecht
Little gem salade met groene appel, micro cress, bieslook, parmezaan en limoen vinaigrette

Extra tussengerecht + € 15,-
Chef z’n favoriet! Vers gebakken croissant met Pata Negra, eendenlever, Savora mosterd en Vijgen creme

Hoofdgerecht
Gebraden ribeye met kruidenboter met pastinaak, schorseneren en mosterdzaad

Dessert
Witte perzik met Griekse yoghurt, vanille, frambozen en witte chocolade

Menu week 28 | woensdag 8 juli t/m zondag 12 juli

Voorgerecht
Handgesneden rundertartaar met merg, eidooier en piccalilly

Extra tussengerecht + € 15,-
Chef z’n favoriet! Vers gebakken croissant met Pata Negra, eendenlever, Savora mosterd en Vijgen creme

Hoofdgerecht
Geglaceerde zeewolffilet met zwarte linzen, calamansi, Jalepeño en kokos

Dessert
Mousse van mango gevuld met tropisch fruit met crumble en citrus