THUISMENU | FRIS BIJ U THUIS

Met enkele stappen eenvoudig en snel op tafel!

3-gangen € 35,-

U ontvangt van ons een tas vol met lekkere dingen. Met onze instructies staat dit menu in een handomdraai op tafel. Verander in een ware chef! U heeft circa 5 minuten werk per gang, dat is goed te doen toch? Moeten wij ergens rekening mee houden? Geef dit dan door in het opmerkingen veld!

Menu week 43 | dinsdag 20 oktober t/m zondag 25 oktober

Voorgerecht
Tartaar van zeebaars met pompoen, wasabi en vinaigrette van citrus

Extra tussengerecht + € 15,-
Chef z’n favoriet! Vers gebakken croissant met Pata Negra, eendenlever, Savora mosterd en Vijgen creme

Hoofdgerecht
Zacht gegaarde kalfswang met aardappel mousseline, bospeen, bosui en Curry Panang

Dessert
Warm lopend chocolade taartje met vanille saus en sinaasappel

Bestellen kan je doen tot 12:00 voor dezelfde dag!