THUISMENU | FRIS BIJ U THUIS

Met enkele stappen eenvoudig en snel op tafel!

3-gangen € 35,-

U ontvangt van ons een tas vol met lekkere dingen. Met onze instructies staat dit menu in een handomdraai op tafel. Verander in een ware chef! U heeft circa 5 minuten werk per gang, dat is goed te doen toch? Moeten wij ergens rekening mee houden? Geef dit dan door in het opmerkingen veld!

Menu week 40 & week 41 | woensdag 30 september t/m zondag 11 oktober (m.u.v. maandag en dinsdag)

Voorgerecht
Steak tartaar met paddenstoelen en gerookte eidooier

Extra tussengerecht + € 15,-
Chef z’n favoriet! Vers gebakken croissant met Pata Negra, eendenlever, Savora mosterd en Vijgen creme

Hoofdgerecht
Ossenhaas met gebakken eendenlever, aardappel mousseline en saus met Madeira

Dessert
Clafoutis van Amarena kersen met vanille room en amandelen